واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت هوای تهران قابل قبول شد پیش‌بینی وضعیت هوای کشور طی ۲ روز آینده توضیح شهردار تهران درباره واقعیت لغو کنسرت همایون شجریان جزئیات افزایش شهریه دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی جدید اعلام شد قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد/ تزریق رایگان برای گروه‌های پرخطر شناسایی ۱۰۰۰ مدرسه سنگی در کشور/سازمان نوسازی مدارس: ۷۴۰۰ پروژه آموزشی وضعیت بحرانی دارند محدودیت‌های تردد محور‌های شمالی کشور + جزئیات  نتایج آزمون رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ اصلاح می‌شود تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا ۱۷ شهریور + جزئیات و شرایط انتخاب رشته توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه: وضعیت کشور پس از جنگ بسیار امیدبخش است و در وضعیت مطلوبی قرار داریم نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد برکناری ۲ مدیر و لغو قرارداد یک پیمانکار در شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر برخورد با دستفروشان صدور هشدار دریایی سطح زرد در مازندران؛ شنا و صید از پنجشنبه ممنوع شد تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴

شهردار تهران تذکر گرفت

رئیس شورای شهر تهران گفت: این مسئله توسط برخی در فضای مجازی که بعضاً رسانه‌های بیگانه نیز در آن دخالت داشته منتشر شده و دامن زدن به آن سبب اعتراض، تحریک و ناآرامی‌ها شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس شورای شهر تهران به پیروز حناچی شهردار تهران در خصوص ناآرامی های اخیر مترو تذکر داد.

 

محسن هاشمی در تذکری در صد و چهل و پنجمین جلسه شورای شهر تهران در مورد ناآرامی‌های اخیر و شرکت بهره‌برداری مترو، اظهار داشت: در ماه گذشته این ناآرامی‌ها بعضا منجر به اعتراضاتی شد و در نهایت هفته پیش تجمعی از کارکنان مترو به دلیل احتمال ایجاد تغییرات ساختاری یا شرکتی شدن پرسنل شاهد بودیم.

 

وی افزود: با پیگیری‌ کمیسیون حمل و نقل شورا و مسؤولان حمل و نقل و ترافیک شهرداری و شرکت بهره‌برداری تهران اعلام کردند که تصمیمی برای ساختاری ندارند و این موضوع نیز مطرح نبوده است.

 

رئیس شورای شهر تهران گفت: این مسئله توسط برخی در فضای مجازی که بعضاً رسانه‌های بیگانه نیز در آن دخالت داشته منتشر شده و دامن زدن به آن سبب اعتراض، تحریک و ناآرامی‌ها شده است.

 

هاشمی با اشاره به اینکه من و هیچ یک از اعضای شورای در انتصابات و تصمیمات معاونت حمل و نقل دخالتی مستقیمی نداشته و نداریم گفت:‌ولی از بُعد نظارتی از شهردار خواسته‌ایم بررسی کنند منشأ این مسئله چه بوده چرا که اختلال در سفرهای مترو که روزانه 2 تا 3 میلیون مورد است در امنیت کشور اختلال ایجاد می‌کند و با توجه به شرایط اقتصادی مشکلات زیادی را می‌آفریند.

 

وی از پرسنل مترو درخواست کرد که با متانت و از طریق مذاکرات قانونی مشکلات خود را مطرح کنند و بیان داشت: حل اختلافات در خدمت‌رسانی، سوء استفاده بیگانگان را پیشگیری کرده و خودداری از این مسئله علاوه بر اینکه سبب اختلال در نظم می‌شود تنزل موقعیت شرکت بهره‌برداری مترو را به همراه دارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده